top of page

Qui som?

Cerdanya en Acció pel Clima és una associació nascuda el 2019 com a moviment ecologista transversal, dedicat a la promoció d'actuacions per a la conservació dels ecosistemes cerdans. L'associació es dedica a fomentar la col·laboració entre entitats dels sectors públic, privat i sense ànim de lucre a través d'accions pedagògiques, de divulgació i d'acció ciutadana. Per complir els seus objectius i assegurar l'impacte positiu en el territori i la seva gent, CAC sempre basa les seves accions en quatre valors clau: Transversalitat, Assamblearisme, Ecologisme i Conservacionisme.

Llegeix el nostre manifest complet

Galanthus_nivalis_Fontanals.JPG

La nostra junta directiva

La nostra junta està composta per persones amb rerefons diversos i amb una passió compartida per protegir la Cerdanya, la seva gent i els seus ecosistemes 

Què fem?

Donem suport al territori i la seva gent

Butterfly
Empty Chairs in Lecture Room
Communication Tower

Acció ciutadana

Realitzem neteges urbanes i rurals, amb ajuda dels veïns, les veïnes i tothom que s'hi vulgui afegir. Revisa el nostre calendari i Instagram per trobar les properes sortides. Tots sou benvinguts!

Pedagogia

Col·laborem amb centres educatius i altres entitats per coordinar sessions informatives, debats, sortides i altres. Contacta'ns per organitzar una activitat plegats!

Comunicació

Utilitzem les nostres xarxes d'Instagram, Twitter i Web per mantenir-nos informats sobre les notícies rellevants per l'ecologisme.

Notícies

Darreres actualitzacions

IMG_3331.jpeg

Presentació del CAC al Museu Cerdà

El proper dissabte 21 de gener es durà a terme la presentació oficial de Cerdanya en Acció pel Clima com associació ecologista i conservacionista de la vall. Hi esteu tots convidats!

Dades pràctiques:

MUSEU CERDÀ

PUIGCERDÀ

DISSABTE 21 DE GENER

18:00 H

Ordre del dia:

1. Introducció als orígens i objectius de l’entitat

2. Resum del manifest

3. Intervenció sobre la Confluència per una Cerdanya Sostenible

4. Torn de preguntes

5. Oportunitat de donar-se d’alta com a membre

Organitzem una sortida per veure els Lliris d'Hivern

Des de Cerdanya en Acció pel Clima en conjunt amb el Grup de Recerca de la Cerdanya estem organitzant una sortida per veure els lliris de neu (Galanthus nivalis) durant el mes de febrer. La flor d'aquests lliris és espectacular, sobretot tenint en compte les condicions en que floreix!

 

La sortida serà el dia 11 de febrer.

 

Us hi podreu apuntar més avall en aquesta mateixa pàgina. L'entrada és gratuita i a títol informatiu. No és necessaria per acudir a l'esdeveniment.

Fotografia de Francesc Esteban.

IMG_0439 (1).JPG
IMG_20200320_180931.jpg

Uneix-te!

Si t'interessa formar part de Cerdanya en Acció pel Clima no dubtis a omplir aquest formulari i et contactarem!

Moltes gràcies! Aviat et contactarem.

 • Sortida per veure els Lliris d'Hivern
  11 de febrer. Hora per especificar.
  Lloc a decidir
  11 de febrer. Hora per especificar.
  Lloc a decidir
  Aquest febrer sortirem a veure els Lliris d'Hivern amb Enric Quílez. Atesa la situació d'emergència climàtica i la climatologia extremadament càlida aquest any la floració s'ha avançat, així que anirem l'11 de febrer.
 • Neteges (EN PAUSA FINS MARÇ)
  Dia i hora a decidir
  Lloc a decidir
  Dia i hora a decidir
  Lloc a decidir
  Aquest any ja hem tancat la campanya de neteges, on han participat més de 100 persones i hem recollit centenars de kg de deixalles. Tornem la primavera, vindràs?

Contacte

Prullans, Spain

Moltes gràcies! Aviat et respondrem.

bottom of page